POMOZIMO JEDNI DRUGIMA ZAJEDNO SMO JACI RECIMO NE PREVARAMA NA NETU I ZAJEDNO POBEDIMO KLADIONICU

Dobrodosli! Nas sajt www.dojave-united.com je nastao od strane nekoliko kladionicara iz ex yugoslavije kojima je bilo jednostavno dosta od prevara na internetu u vezi "dojava". Verovali ili ne na nasim ex yu prostorima gotovo svaki treci maloletnik sa blogova prodaje dojave, kvote 30 , prelaze verujuci u Vashu lakovernost i zelju za brzom zaradom da ce na kraju meseca od njihovog bloga dobiti mozda 50 eura prodajuci razne prelaze za bonove za telefon, sms-dojave, dojave tipa Real Madrid - Barcelona iz 2 u 1 i slicne gluposti. Najstrasnije je sto oni uvek bezobzira na sve garantuju prolaz njihovih dojava 100 % , namamljujuci Vas da stavite veliki novac da bi oni dobili nekih desetak eura zarade. Dok se nismo opametili i mi smo namamljeni malom cenom kupovali njihove "dojave" sa blogova i uglavnom to su bile u 95 % slucajeva pogresne dojave na koje smo gubili veliku kolicinu novca. Poznat Vam je osecaj zar ne ?

Resili smo da stavimo kraj svemu tome i stavimo ih na crnu listu uz Vashu pomoc. Ujedno pohvalicemo sajtove i blogove koji imaju preko 70 % uspesnosti njihovih tipova i dojava.

Kako radimo ?

Skoro svakoga dana cete dobijati na widgetu nize dojave koje su nam ispratili razni dojavljivachi a Vi ih mozete igrati po svojoj volji ukoliko zelite. Nakon nekoliko dojava samo oni sajtovi /blogovi/ tiperi koji imaju uspesnost preko 70 % bice postavljeni u nashu BELU LISTU i preporucicemo ih. Vi nam mozete pomoci u formiranju crne liste sajtova na sledeci nacin Ukoliko Vas je neki sajt/blog prevario prodao laznu dojavu obavestite nas na email i mi cemo reagovati i ispitati Vase dokaze koje ste poslali protiv davaoca usluge. Pomozimo jedni drugima obavestite ostale i sprecimo lazne dojavljivache da nam uzmaju novac jednom zauvek.

Obavestenje za tipstere i ostale dojavljivace

Posaljite Vasu dojavu minimum 15 minuta pre pocetka mecha mi cemo je objaviti na widgetu . Necemo objaviti Vashe ime niti sajt u prvih 5 dojava ukoliko Vam ne prodju 4 od 5 dojava u tom test periodu nakon toga snosite rizik da Vasa usluga bude postavljena u crnu listu prodavaca dojava ali ukoliko prodje 4/5 od Vasih dojava

automatski cete uci u BELU LISTU sajtova/blogova koje preporucujemo i tako ce Vasha prodaja dojava enormno porasti ukoliko se dokazete da ste pravi.

Obavestenje za posetioce i goste sajta : Pored negativnih kritika gde cete nas obavestavati o sajtovima blogovima koji su nelojalni i prodaju lazne dojave ukoliko imate neku dojavu koju ste kupili ili ste dobili od nekoga mozete je poslati da i nju postavimo na sajt sa naznakom DOJAVA GOSTA .

POMOZIMO JEDNI DRUGIMA ZAJEDNO SMO JACI RECIMO NE PREVARAMA NA NETU I ZAJEDNO POBEDIMO KLADONICU

Create your own banner at mybannermaker.com!  

Make a Free Website with Yola.